🎯Nova proposta de l’AFA: Club de jocs de taula

El joc de taula pot ser una bona eina per a transmetre valors, aprendre i millorar les relacions interpersonals i familiars.
Som conscients que les nostres filles i els nostres fills aprenen del nostre exemple també. És per això que volem crear un punt de trobada entre adults que ens ajudi a portar el joc de taula a casa, i gaudir-ne.

El Club de jocs de taula de l’AFA SFN vol ser un espai autogestionat per compartir coneixement, aprendre entre iguals i difondre el joc de taula com a pràctica educativa, element cultural i alternativa d’oci.

Si estàs interessat/da en dinamitzar aquest espai, vols portar i explicar un joc que t’ha funcionat a casa, en vols conèixer de nous…. posa’t en contacte amb el Tonino tonino.bat@gmail.com (pare de 5è)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s