Comissions de l’AFA

ACOLLIDA: L’acollida està supervisada per un/a monitor/a. Els nens i nenes poden portar alguna cosa per menjar i gaudir d’una estona de lleure: jugant amb jocs de taula, pintant i dibuixant, llegint contes…

Coordina: Carlos Palacín (acollidaafasfn@gmail.com)

EXTRAESCOLARS: Treballa estretament amb l’escola per proposar, programar i gestionar activitats extraescolars interessants i enriquidores per a tots els alumnes.

Coordina: Sónia Dopazo (extraafasfn@gmail.com)

BLOG: Gestiona i omple de continguts el blog online, des del qual s’informa a tota la comunitat escolar de l’actualitat i les activitats que es porten a terme a l’escola.

Coordinen: Ernest Gual, Isabel Pascual

FESTES I GEGANTS: S’encarrega d’organitzar les festes i celebracions que tant ens agraden, ja siguin les pròpies, com la Festa de Benvinguda a les famílies de P3 (a l’octubre) i el Sopar de Fi de Curs a la plaça Sant Felip Neri (al juny), o les compartides amb el barri, com les cercaviles de gegants per Santa Eulàlia (12 de febrer aprox.) i Sant Josep Oriol (23 de març aprox.).

Coordinen: Montse Farràs, Cristina Pascual, Reyes Varella, Natalia Robledo, Inma (festesafasfn@gmail.com)

ESCOLA DE MARES I PARES: Organitza xerrades informatives destinades a tota la comunitat escolar, amb l’objectiu de reflexionar sobre el desenvolupament emocional i físic dels nostres infants, afavorir-ne la nostra relació amb ells i saber com afrontar temes que ens preocupen a tots. Les xerrades van a càrrec de professionals experts en cada àmbit i, entre els temes que s’han tractat, es troben els límits, el bullying, l’educació sexual…

Coordina: Aina Gutierrez

CLUB DE LECTURA: Llegir és, normalment, una activitat solitària i silenciosa. Però, què passa quan compartim aquesta experiència?

Aquesta activitat per a mares i pares és un espai on ens reunirem al voltant d’un llibre llegit prèviament, i on la lectura cedirà el pas a la conversa i l’intercanvi d’opinions, sabent que el diàleg ens permetrà comprendre més sobre l’obra i recórrer un camí literari ple de sorpreses i descobriments.

La freqüència de les trobades és d’una sessió mensual d’una hora i mitja de durada. Per a cada sessió s’assignarà prèviament un llibre, deixant un marge suficient de temps per llegir-lo. El programa de lectures reuneix novel·les del segle XX i obres més recents que, per la seva qualitat, ja són autèntics clàssics del segle XXI.

Coordina: Carolina Jobbágy / cjobbagy@yahoo.com.ar

BARRI: Coordina amb l’Escola i l’Ajuntament aquelles incidències que afecten a l’estat de la plaça Sant Felip Neri i els seus entorns respecte a la presència dels menors i les seves activitats en aquests espais compartits amb la ciutat.

Coordina: Eva Vila

TRESORERIA:

Coordina: Marta Pano

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s