Comissions de l’AFA

ACOLLIDA: L’acollida està supervisada per un/a monitor/a. Els nens i nenes poden portar alguna cosa per menjar i gaudir d’una estona de lleure: jugant amb jocs de taula, pintant i dibuixant, llegint contes…

Coordina: Carlos Palacín (acollidaafasfn@gmail.com)

BARRI: Coordina amb l’Escola i l’Ajuntament aquelles incidències que afecten a l’estat de la plaça Sant Felip Neri i els seus entorns respecte a la presència dels menors i les seves activitats en aquests espais compartits amb la ciutat.

Coordina: Eva Vila

BLOG: Gestiona i omple de continguts el blog online, des del qual s’informa a tota la comunitat escolar de l’actualitat i les activitats que es porten a terme a l’escola.

Coordinen: Ernest Gual, Isabel Pascual

COMUNICACIÓ: resultat de l’Assemblea del 21 de setembre de 2022, per gestionar les xarxes socials durant les mobilitzacions per salvar l’escola, passant-la a pública.

Coordinen: Josep Ma Boronat, Jordi Magrinyà

CLUB DE LECTURA: Llegir és, normalment, una activitat solitària i silenciosa. Però, què passa quan compartim aquesta experiència?

Aquesta activitat per a mares i pares és un espai on ens reunirem al voltant d’un llibre llegit prèviament, i on la lectura cedirà el pas a la conversa i l’intercanvi d’opinions, sabent que el diàleg ens permetrà comprendre més sobre l’obra i recórrer un camí literari ple de sorpreses i descobriments.

La freqüència de les trobades és d’una sessió mensual d’una hora i mitja de durada. Per a cada sessió s’assignarà prèviament un llibre, deixant un marge suficient de temps per llegir-lo. El programa de lectures reuneix novel·les del segle XX i obres més recents que, per la seva qualitat, ja són autèntics clàssics del segle XXI.

Coordina: Carolina Jobbágy / cjobbagy@yahoo.com.ar

ESCOLA DE FAMÍLIES: Organitza xerrades informatives destinades a tota la comunitat escolar, amb l’objectiu de reflexionar sobre el desenvolupament emocional i físic dels nostres infants, afavorir-ne la nostra relació amb ells i saber com afrontar temes que ens preocupen a tots. Les xerrades van a càrrec de professionals experts en cada àmbit i, entre els temes que s’han tractat, es troben els límits, el bullying, l’educació sexual…

Coordinen: Sílvia Alonso, Maria Feliu

EXTRAESCOLARS: Treballa estretament amb l’escola per proposar, programar i gestionar activitats extraescolars interessants i enriquidores per a tots els alumnes.

Coordina: Marta Antuaño (p5), Laura San José, (3r i P5), Sergi Hernandez (5è i Eso), Maria Calix (P5), Mireia Campos (p5), Nuria Köhn (P5 i 3r), Sílvia Alonso (1r), Maria Gomez

Correu de contacte: extraafasfn@gmail.com

FESTES I GEGANTS: S’encarrega d’organitzar les festes i celebracions que tant ens agraden, ja siguin les pròpies, com la Festa de Benvinguda a les famílies de P3 (a l’octubre) i el Sopar de Fi de Curs a la plaça Sant Felip Neri (al juny), o les compartides amb el barri, com les cercaviles de gegants per Santa Eulàlia (12 de febrer aprox.) i Sant Josep Oriol (23 de març aprox.).

Coordinen: Belén Trias, Cristina Pascual, Esther Jonquera, Joan Antonio Gabucio, Marc Gallen, Montse Farràs, Natalia Robledo, Rebeca Blasco (comissiofestessfn@gmail.com)

MERXANDAISING

Coordina: Meritxell Argelaguer i Sílvia Alonso

MOBILITZACIONS: comissió resultat de l’Assemblea del 21 de setembre de 2022, per tal d’organitzar iniciatives i mobilitzar famílies, organitzacions i barri en la lluita pel pas a escola pública.

Coordina: Sergi Hernandez

RELACIÓ AMB ENTITATS DEL BARRI: comissió resultat de l’Assemblea del 21 de setembre de 2022, per aconseguir suports al pas a escola pública.

Coordina: Reyes Varela

TRESORERIA:

Coordina: Marta Pano

VINCLE AMD DELEGADES

Coordina: Aina Gutierrez

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s