TELEVISIÓ, un recurs … educatiu?

Ja s’acaba el curs i arriben les vacances, i quin tema més apropiat per acabar-lo: “LA TELEVISIÓ, un recurs… educatiu?”. Durant les vacances tenim molt temps lliure i la televisió i els jocs són de vegades un recurs fàcil al que recorrem. De vegades, potser, parlant amb altres pares ens qüestionem: quina classe de programes de la tele veuen els nostres fills? I quins valors transmeten? Perquè, quantes vegades sentim allò de: jo només li poso jocs educatius o  jo li deixo veure el que vulgui? També es parlarà de què és millor, un joc o la tele? i quin paper hem de tenir nosaltres com a pares? Tot això i més es parlarà a l’última xerrada d’aquest curs.

Vine el dimarts dia 8 de juny a les 18 h. Intentarem resoldre tots aquest dubtes!

Tema [cartell] TELEVISIÓ, UN RECURS … EDUCATIU?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s