VISITA AL CÀTERING CANTÁBRICO

La comissió de menjador de l’AMPA i la directora de l’escola, vam anar a visitar el Càtering Cantábrico el dia 30 d’abril de 2010. Per tal de compartir amb vosaltres una experiència de la qual en vam treure una impressió força positiva, pengem del bloc de l’AMPA unes quantes fotografies que vam fer aquest dia. Es tracta d’una empresa petita, familiar, que cuina per poques escoles. Tenen una furgoneta isotèrmica per transportar les compres i per traslladar els menús a l’escola. Els espais de què disposen com a magatzem, neveres i congelador, són relativament petits; per tant, la compra dels productes, sobretot dels frescos, és diària. Les instal·lacions de la cuina compleixen perfectament la normativa vigent. Us informem també que la comissió de menjador revisem mensualment els menús i proposem nous plats i combinacions. De manera puntual i per sorpresa, fem tastets dels dinars que mengen els nostres fills i, fins ara, ens han semblat d’allò més correctes. Aprofitem l’ocasió per demanar-vos la vostra col·laboració a l’hora de fer una mica de “pedagogia gastronòmica” des de casa. Creiem que és molt important que els nens i nenes siguin conscients de la importància d’una alimentació sana i variada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s