AULA D’ESBARJO – de l’11 al 22 de juny de 2012

Benvolgudes famílies,

Com cada any, des de l’AMPA i en col·laboració amb l’escola us oferim la possibilitat d’inscriure els vostres fills a l’Aula d’esbarjo pels dies que l’escola mantindrà només la jornada matinal. L’activitat la realitzarà el Grup TENO, la mateixa empresa que ofereix a l’escola els serveis de monitoratge de menjador i, a l’AMPA, l’acompanyament a les activitats extraescolars esportives, i es durà a terme des del dilluns 11 fins al divendres 22 de juny de 2012, de 15 a 17 h.

Està dirigida als alumnes de l’escola des de P3 fins a 6è de primària, i es desenvoluparà seguint l’eix d’animació “EL BOSC MÀGIC”, presentant un viatge pel món màgic de les fades i el bosc encantat, amb tallers i activitats diferenciades i adequades a cada franja d’edat.

Inscripcions

Per formalitzar la inscripció caldrà:

–          Omplir la Fitxa d’inscripció que trobareu en el fitxer adjunt.

–          Fer un ingrés bancari de 32 € per nen/nena, les famílies sòcies de l’AMPA, o de 40 € per a les no sòcies, al següent número de compte de “la Caixa”:

 

2100-0889-41-0200236199

–     Retornar a l’escola, a la bústia de l’AMPA, abans del dia 30 de maig, la fitxa d’inscripció degudament omplerta juntament amb un comprovant de l’ingrés bancari.

IMPORTANT! : cal fer constar el nom i cognoms del nen/nena i el curs al fer l’ingrés bancari.

Aula esbarjo’12

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s