Activitats extraescolars: novetats i horaris curs 2012-2013

Ja podeu consultar les activitats extraescolars proposades per al curs 2012-2013. El període d’inscripció serà del 17 al 21 de setembre de 2012. Com a novetats hi ha un curs de cuina, un altre d’il·lustració de contes i un nou grup de percussió. L’oferta es completa amb activitats com escacs, preesport, bàsquet, taekwondo, teatre i dansa. Per a veure les activitats estraescolars detallades, cliqueu aquí Explicació de les extraescolars i per consultar tota la informació, horaris i full d’inscripció, cliqueu aquí Informació extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s