“Entre jocs i passejades!” ludoteca a La Casa dels Entremesos

Newsletter_Jocs-i-Passejades

Us imagineu un matí entre jocs, bèsties, música tradicional i tallers? I un dissabte d’excursió tot seguint els passos dels gegants o dels dansaires? Voleu fer-vos el vostre propi capgròs o saber qui són els trabucaires?

A partir d’ara tot això i més serà possible els tercers dissabtes de cada mes a La Casa dels Entremesos. El dia 12 de gener, jornada de portes obertes, comença L’ENTRE JOCS I PASSEJADES!: Un espai per a infants de 3 a 12 anys on aprendre i jugar, tocar i descobrir la cultura popular i d’arrel tradicional, i on podreu seguir de ben a prop cercaviles, concerts, actuacions de gegants, dansaires, falcons… T’animes a venir??? T’hi esperem!

Inscripcions i informació a:         gestio@lacasadelsentremesos.cat o a: lesqueixcooperativa@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s