Festa de Nadal memorable

DSCF4989 DSCF4990 DSCF4994 DSCF4986

Els dies 20 i 21 de desembre l’escola SFN ha fet la seva habitual festa de Nadal al teatre  de la Biblioteca Francesca Bonnemaison. Les actuacions d’enguany han estat extraordinàries. L’espai, “un teatre professional”, ha fet que tot l’alumnat de l’escola aportés el seu granet de sorra a unes escenografies molt imaginatives. L’AMPA vol felicitar a tots els nens i nenes, nois i noies que hi han participat i, especialment, a la capitana de la nau, la Carme Castelló, que en pocs dies ha estat capaç de muntar les escenografies dels espectacles. Gràcies també al pare Ferran Alsius que ha comandat el so i la il·luminació. Confiem en què el curs vinent hi hagi noves propostes engrescadores, ara que hem vist que estem en la primera divisió dels espectacles infantils.

Felicitacions i Bon Nadal!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s