Escola de mares i pares: el dimarts 19 de febrer a les 18.30 h

Cartell escola pares Diversitat sexual

Després de quasi un any de parèntesi, l’Escola de mares i pares de Sant Felip Neri que promou l’AMPA, reemprèn l’activitat i us proposa, pel proper dimarts 19 de febrer, una conferència amb el títol “La diversitat afectiva-sexual: un repte per a les famílies i l’escola”, a càrrec de Vicent Borràs, professor del Departament de Sociologia de la UAB i vicepresident de la FLG (Associació de Famílies de Lesbianes i Gais) amb més de 23 anys d’experiència en psicologia infantil. Hi haurà servei de guarderia per a nens i nenes de 3 a 10 anys.

On? a la Sala Newman de l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s