AULA D’ESBARJO – del 10 al 21 de juny – ESCOLA SANT FELIP NERI

DSCF4709

Com cada any, l’Escola Sant Felip Neri us ofereix la possibilitat d’inscriure els vostres fills i filles a l’Aula d’esbarjo pels dies que l’escola mantindrà només la jornada matinal. L’activitat la realitzarà el Grup TENO, la mateixa empresa que ofereix a l’escola els serveis de monitoratge de menjador i, a l’AMPA, l’acompanyament a les activitats extraescolars esportives. Es durà a terme des del dilluns 10 fins al divendres 21 de juny de 2013, de 15 a 17 hores. Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí Aula esbarjo’13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s