Aula acollida matinal 2013-2014

DSCF1790

L’AMPA està valorant la possibilitat de reactivar el servei d’acollida matinal dels nens i nenes entre les 8 i les 9 hores. Aquest servei es podria contractar de forma puntual i esporàdica o de manera regular pels dies de la setmana en què les famílies el necessiteu. En qualsevol cas, hem de fer una previsió i valorar la viabilitat econòmica d’aquest servei, ja que si no hi ha suficients famílies interessades no es podria dur a terme.

Les famílies interessades en el servei d’acollida matinal pel curs 2013-2014, escriviu un correu electrònic a ampasfn@gmail.com amb l’ASSUMPTE: AULA D’ACOLLIDA i indiqueu quants dies a la setmana teniu previst fer ús d’aquest servei. Aquesta previsió no comporta cap compromís, però ens ajudarà a valorar la possibilitat de tornar-lo a  activar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s