Aula d’acollida matinal. Encara hi sou a temps.

DSCF2866

Benvolgudes famílies,

Tal com us vam informar el mes de juny passat, l’AMPA està valorant la possibilitat de reactivar el servei d’acollida matinal dels nens i nenes entre les 8 i les 9 hores. Aquest servei es podria contractar de forma puntual i esporàdica o de manera regular pels dies de la setmana en què les famílies el necessitéssiu. En qualsevol cas, hem de fer una previsió i valorar la viabilitat econòmica d’aquest servei, ja que si no hi ha suficients famílies interessades no es podria dur a terme.

De moment només hi ha tres famílies interessades amb un total de 5 nens i nenes i, si es manté aquesta poca demanda, no es podria fer. Si hi teniu interès, escriviu urgentment un correu electrònic a ampasfn@gmail.com amb l’ASSUMPTE: SERVEI ACOLLIDA MATINAL 13-14 i indiqueu quants dies a la setmana necessitaríeu fer ús d’aquest servei. Aquesta previsió ens ajudarà a valorar la possibilitat de tornar-lo a activar.

L’AMPA us desitja un bon inici de curs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s