Els pares i mares de SFN publiquen

El Bloc de l’AMPA vol donar a conèixer publicacions i documentals de pares de l’escola que són d’interès, i proposa:

retratista

El retratista. Un projecte de Sergi Bernal de recuperació de la memòria històrica. El seu documental, finançat a través de micromecenatge a Verkami, es podrà visionar als cinemes Girona el dimecres 5 de febrer i el dimecres 12 de febrer a les 20h. Podeu veure el tràiler clicant aquí

sorral

El barri del sorral. Una novel·la de Begoña García Carteron, ambientada l’any 1751 en el barri de la Barceloneta, i en la qual es mostra el paper de la dona en els temps difícils en que la ciutat encara no s’havia recuperat de les seqüeles de la Guerra de Successió. Per a més informació cliqueu aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s