Rutes segures a les escoles. Un article d’Ester Anaya i Pau Avellaneda

bicitrobada_gener_2012_1

Recentment, els consultors de mobilitat Ester Anaya i Pau Avellaneda han publicat un article titulat “Rutes segures a les escoles. De seguretat vial a construcció de la comunitat”, en el qual es mostren exemples, d’aquí i de fora, de com és possible organitzar els camins escolars a peu o en bici, analitzant els punts forts i febles. L’AMPA recomana la seva lectura (versió en castellà) clicant RUTAS_SEGURAS_A_LAS_ESCUELAS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s