Si t’agrada anar amb bici i tens un smartphone, l’AMPA recomana una nova aplicació

El CiviClub, creat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, convida a instal·lar PlaytoRide als vostres smartphone, una aplicació gratuïta disponible per a iPhone i Android que permet mesurar els kilòmetres que fas en bici pel teu barri. L’aplicació mostra els kilòmetres recorreguts i l’equivalent d’estalvi en emissions de CO2 que es deixen d’emetre a l’atmosfera. Hi haurà premis per als ciclistes que facin més kilòmetres. Trobareu més informació al lloc WEB clicant aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s