Taller de mares i nadons

Taller de mares i nadons

Aquest taller s’ha creat per afavorir que, mitjançant les cançons, les danses, les audicions, el joc, etc. s’ajudi al desenvolupament físic i emocional dels infants, es creïn vincles afectius i lúdics amb les seves mares i família, s’ajudi a la integració social a través del coneixement del folklore i tradicions musicals del nostre país, així com també amb l’intercanvi cultural i d’experiències entre les diferents famílies.

Xamfrà és un centre obert a tothom, que potencia la diversitat com a valor social, també entre les persones que participen dels tallers (Xamfrà vol treballar la inclusió a través del treball conjunt amb totes les persones que s’hi acosten). Des del seu inici Xamfrà treballa cercant complicitats i sinèrgies amb altres agents educatius, culturals i socials del barri, la ciutat i el país, seguint un principi de teixir xarxa socioeducativa fent ús de les arts escèniques i la música. És membre de la Fundació Tot Raval, participant en diverses comissions de treball.

http://xamfra.net/archivos/causes/espai-mare-nado-a-xamfra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s