El joc a Ciutat Vella: canvi de data

Per causa del mal temps es va haver d’anul·lar la cita del dia 27 de febrer.

L’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa, des del passat mes de gener, el Programa d’Actuació Municipal (PAM) i els Programes d’Actuació dels Districtes (PAD), uns documents que recullen les línies prioritàries, els objectius i les actuacions que el govern municipal es compromet a desenvolupar durant el mandat.

Des del Districte de Ciutat Vella, s’ha dissenyat un procés participatiu per tal de facilitar que tothom que ho desitgi pugui fer comentaris i propostes sobre aquests fulls de ruta per als propers quatre anys.

La convocatòria  de la cita presencial es durà a terme entorn El joc a la ciutat: On juguen els nens i les nenes a Ciutat Vella? Aquesta cita es farà el proper 5 de març de 2016, a les 11.00 h, a la plaça Vázquez Montalbán (Raval) o a la Plaça Vila de Madrid (Gòtic).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s