Taller sobre Joc i Joguina – Taller de Mocs – Taller de Germans

Informació procedent de: Treball Social – Aspanias 

Bon dia companyes!
Finalitzem aquest any amb tres tallers adreçats a famílies amb infants subvencionats per l’Obra Social La Caixa i organitzats per Aspanias.Us enviem la informació per si penseu que pot ajudar a alguna família del vostre servei.Totes les inscripcions es realitzaran per e-mail sat@aspanias.org o per telf 934872277 (trucar de 15:30-20:00)

– Xerrada- Taller sobre el Joc i la Joguina: adreçada a famílies en general i impartida per dues terapeutes ocupacionals, que també podran resoldre dubtes relacionats amb el joc d’infants amb necessitats especials. L’activitat és gratuïta i es realitzarà el proper divendres 23 de novembre a les 17:30 a la Pl. Caramelles 2 (Ciutat Vella)
– Taller de Mocs: adreçat a famílies preocupades per com afavorir la higiene nasal dels petits, prevenir complicacions del sistema respiratori i detectar senyals per acudir a la fisioteràpia respiratòria. Impartit per Balneari Respiratori, té un cost de 5€ per família i es realitzarà el divendres 30 de novembre a les 17:00 a Pl. Caramelles 2 (Ciutat Vella)
– Xerrada- Taller “Parlem dels Germans”: adreçada a famílies amb fills amb necessitats especials, que conviuen amb altres germans. Parlar de la seva condició específica i de quin tipus de comprensió i d’acompanyament també necessiten. Ho impartiran dues psicòlogues d’Aspanias, l’activitat serà gratuïta i es realitzarà el divendres 14 de desembre a les 17:30 a Pl. Caramelles 2 (Ciutat Vella)
Per ampliar informació em podeu contactar directament.
Salutacions!

Lorena García López
Treballadora social del CDIAP 

Coordinadora del SAT (93 487 22 77)

treballsocial@aspanias.org

www.teaming.net/aspanias

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s