TALLER DE LECTURA PER A MARES I PARES (Sant Felip Neri)

Llegir és, normalment, una activitat solitària i silenciosa. Però, què passa quan compartim aquesta experiència?

Aquest taller per a mares i pares és un espai on ens reunirem al voltant d’un llibre llegit prèviament, i on la lectura cedirà el pas a la conversa i l’intercanvi d’opinions, sabent que el diàleg ens permetrà comprendre més sobre l’obra i d’aquesta manera, poder recórrer un camí literari ple de sorpreses i descobriments.

La freqüència de trobades és d’una sessió mensual d’una hora i mitja de durada. Per a cada sessió s’assignarà prèviament un llibre, deixant un marge suficient de temps per llegir-lo. El programa de lectures reuneix novel·les del segle XX i obres més recents que, per la seva qualitat, ja són autèntics clàssics del segle XXI.

Horari: un dimarts al mes, a les 18,30hs. Cost de l’activitat: 30 € per trimestre

Coordinació: Carolina Jobbágy

Informació i inscripcions: cjobbagy@yahoo.com.ar

WhatsApp: 600890944