VOLEM FER XARXA, CREAR XARXA.

L’AMPA de l’escola vol ser un pont de comunicació entre les famílies i l’escola.

XARXA DE PROFESSIONALS DE SFN

És per això que volem crear una plataforma de comunicació interactiva en el nostre espai blog,  el “servei dels professionals de l’escola”. Pretenem, amb aquesta acció, facilitar  les dades professionals dels pares i mares de l’escola per  tal de poder contactar serveis: “Necessites un lampista, un dentista, un arquitecte, un dissenyador…. Consulta l’arxiu dels professionals de l’escola, potser trobes el que et fa falta. “

Si tens una empresa, ets un professional autònom, o pots oferir algun servei professional, apunta’t al llistat adjunt, retorna’l a l’adreça d’email ampasfn@gmail.com i les teves dades figuraran en un llistat del blog de l’AMPA, des d’on podran ser consiultades per tothom.

Esperem la vostra participació i els vostres suggeriments:

Fitxa d’inscripció:  Fitxa Inscripcio Xarxa Professionals SFN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s