Arriba l’estiu, ull viu amb les cadiretes de les criatures

 Arriba l’estiu i és l’època de l’any en què les famílies farem més desplaçaments en cotxes. Hi ha cinc grups de cadiretes depenent de l’edat, l’estatura i el pes de les criatures; informació que s’adjunta en l’article següent  la normativa vigent sobre l’ús de les cadiretes dels nens.

 La Direcció General de Trànsit és molt clara quan diu que fins que els nens i nenes no tinguin més de 12 anys o més de 135 cm no podran prescindir de l’ús de la cadireta.  Encara avui dia, un de cada quatre accidentats a la carretera no duia el cinturó de seguretat. Veure nota de premsa de la DGT

 En les darreres setmanes hi ha hagut força enrenou atès que la fiscalia s’ha pronunciat sobre si s’enxampa tres vegades als pares sense la cadireta adient, se’ls podrà retirar la custòdia del fill, tal com podeu llegir en el següent article.

 Per tant, no solament heu de revisar l’estat del cotxe abans de sortir, sinó fer-ho amb la cadireta adient. El RACC analitza cada any més de 100 cadiretes diferents. Podeu consultar el darrer estudi clicant aquí

 L’AMPA us desitja un feliç i segur estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s