Competició robòtica First Lego League

???????????????????????????????

El grup d’extraescolar de robòtica de secundària, els ROBONERIS, aquest dissabte 16 de febrer participen en la competició de la First Lego League. Aquesta competició de robots es fa a nivell mundial i aquest cap de setmana té lloc l’eliminatòria de Barcelona. Fa mesos que els ROBONERIS s’estan preparant. Des del bloc: http://roboneri.blogspot.com.es/ podreu seguir en directe l’esdeveniment, ja que l’equip anirà actualitzant les notícies de la diada. Els desitgem molta sort i que s’ho passin molt bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s