Festa de Nadal 2013

abelles  nadal 2012

La Festa de Nadal se celebrarà a la sala gran de l’Espai Francesca Bonnemaison, del carrer de Sant Pere Més Baix núm. 7. L’AMPA participa juntament amb l’Escola SFN en l’organització de la Festa de Nadal, que es converteix en una gran festa per a gaudi de tothom. L’escola ens ha enviat, a través de les motxilles dels nens i nenes, la programació dels actes així com les entrades.

La festa es farà en dos dies: el dimecres 18 de desembre de 15 a 17 h per a parvulari i cicle inicial de primària, i el divendres 20 de desembre de 17 a 20 h per als cicles mitjà i superior de primària i ESO, que faran els pastorets.

Atès l’aforament limitat de la sala gran de l’Espai Francesca Bonnemaison, l’AMPA recomana que els pares i les mares que no puguin assistir a les funcions dels seus fills i filles, posin les entrades a disposició de la classe respectiva perquè puguin ser utilitzades per altres famílies interessades.

L’escola adverteix, en el seu comunicat, a les famílies que arribin tard que les seves entrades es posaran a disposició de familiars que no disposin d’entrada i que siguin presents a l’hora de l’inici de la representació.

L’AMPA aprofita per desitjar-vos bones festes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s