Adeqüació al nou Reglament General de Protecció de Dades

Benvolgudes famílies,

per tal d’acomplir amb la nova normativa de protecció de dades hem de refer la llista de subscriptors del blog de l’AFA de zero.

Per tant, si teniu interès en anar rebent les comunicacions que es generen des del bloc (notícies de xerrades, fotografíes d’esdeveniments de l’AFA, informació general d’activitats, menús del menjador,…).

Heu d’escriure el vostre email en el petit formulari de la PART SUPERIOR DRETA de la finestra (SEGUEIX!!) i subscriure-us.

Si voleu saber més de la política de privacitat del blog podeu adreçar-vos a aquest LINK

Recollim els vostres emails amb la finalitzat de mantenir-vos informats d’activitats de l’AFA que poden ser del vostre interès.

Aquestes dades seran conservades durant tot el temps que es mantingui la relació comercial o durant el els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Les dades recollides en aquest formulari no seran cedides a tercers sense consentiment previ.

Donant compliment al Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’ abril de 2016, relatiu a la protecció de las persones físiques respecte al tractament de les seves dades, us informem que podeu accedir a la consulta de les vostres dades així com exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat mitjançant un escrit adreçat a AFA Sant Felip Neri: carrer Pça St Felip Neri, 6 (08002 – Barcelona) o a l’adreça d’email ampasfn@gmail.com