Extraescolar d’Expressió Plàstica i Artística a partir de 7 anys (Sílvia Masdeu)

El Taller és un espai on desenvolupar la creativitat, els gustos, il·lusions personals, habilitats manuals, alliberar tensions i conèixer tècniques artístiques. Aquest nou curs continuem amb les classes d’Expressió Plàstica i Artística per a nens a partir de 7 anys, adolescents i joves. La planificació és flexible i dinàmica, amb una propostad’activitats amb diversos materials i tècniques que coordinen conjuntament propostes de dibuix, pintura, il·lustració, estampació, manualitats, ceràmica, escultura i modelatge.

eltaller

 

+ INFORMACIÓ i full d’inscripció

(Entregar el full d’inscripció a recepció de la Escola)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s