EXTRAESCOLARS 2018-2019 -AVÍS-

Benvolgudes famílies.

Aquest any l’AFA de la Escola Sant Felip Neri ha decidit fer canvis considerables en la gestió de les activitats extraescolars per les nostres filles i fills.
Aquests canvis es deuen a molts motius, des d’aspectes normatius a aspectes pràctics, passant per una manca de mans per gestionar-les tal i com és normativament necessari.

Per tal de garantir el correcte funcionament de les activitats al llarg del curs, hem triat dues empreses especialitzades, que arriben amb la voluntat i el desig d’adaptar-se a les necessitats que des de l’Escola/AFA vagin sorgint.

Els nostres col·laboradors d’enguany seran:

ÀBAC (Anglès, Percussió, Karate, Funky, Dansa i Teatre)
EDAMI (Escacs)

També ha canviat el sistema de gestió.
Seran les pròpies entitats esmentades les que gestionaran les inscripcions, la domiciliació dels rebuts, etc…

Gràcies a la participació d’aquestes dues empreses l’AFA pot garantir que les activitats es desenvoluparan dins el marc legal corresponent.

Pel que fa als imports de les extraescolars d’enguany, també observareu modificacions derivades de la necessitat d’aquesta adaptació. Algunes amb diferències considerables (p.e. percussió ha estat subvencionada per l’AFA els darrers anys).

Des de l’AFA s’han buscat diverses solucions per mirar de mantenir els talleristes anteriors dins d’aquesta nova estructura, malauradament per un tema estrictament de recursos econòmics només ha estat possible en uns pocs casos.

Pel mateix motiu, aquest any l’AFA no podrà subvencionar percussió com venia fent els darrers cursos. Encara hem de comprovar com funciona el nou sistema per veure si és possible mantenir algun tipus d’ajut (a banda de la compra i manteniment de material).

Beques per l’activitat d’Escacs: els assistents tindran la possibilitat de sol·licitar una beca que ofereix l’Ajuntament de Barcelona (+info). L’any proper confiem poder ampliar també aquesta opció a Karate i Dansa.

Us demanem que tingueu una mica de paciència si l’engranatge de tot plegat costa d’arrencar, us demanem també un esforç comprensiu i la consideració que ha estat una tasca laboriosa, llarga i molt poc agraïda.
Llevat de les qüestions administratives (que ja gestionen ABAC i EDAMI) podeu seguir contactant la Comissió d’Extraescolars per col·laborar, compartir inquietuds, i fer les suggerències que creieu convenients. També seria ideal comptar amb la col·laboració d’aquelles i aquells que creguin que poden donar un cop de mà desinteressat per les nostres filles i fills.

Us agraïm d’avantmà la vostra col·laboració i comprensió.

Salutacions cordials,

AFA Sant Felip Neri

afaextraescolarssfn@gmail.com