Neri Market 2019 (Making of)

Benvolgudes famílies,

El passat dissabte 9 de novembre, l’AFA de l’Escola Sant Felip Neri va estrenar la primera edició del NERI MARKET.

Va ser un dia magnífic, gràcies a la presència i participació de moltes famílies de la escola vam aconseguir que la plaça estigués plena de cares contentes, infants i adults disfrutant de l’espai, la música, la companyia i el menjar.
Per fer-vos una idea, vam tenir comissions de: comunicació, de l’arròs, de les choributifarres, de decoració, de tresoreria, de permisos i burocràcia. En definitiva, una trentena de persones, implicades directament en la estructura coordinant-se en 6 grups de whatsapp (ja us podeu imaginar!).

Per dur-ho a terme hem tingut l´incondicional suport de la direcció de l’escola i del seu equip. El districte de Ciutat Vella ens va assessorar en com materialitzar-ho, ja que a la plaça s’hi han fet d’altres esdeveniments però cap com aquest, i s’ho volien estudiar bé.

També vam comptar amb la valuosa col·laboració dels i les alumnes de 4t d’ESO tant en el muntatge de la decoració de la plaça, com en la part gastronòmica. Amb la seva participació han aconseguit estalviar una mica més pel viatge de fi de curs a Praga.

Volem destacar la col.laboració de diverses entitats de Ciutat Vella:
La Fundació Roure ens ha cedit materials per decorar, per part nostra hem fet una recollida de pasta i arròs pel seu Rebost Solidari (confiem que la pròxima recollida sigui més exitosa) i els hem pogut donar objectes i roba en bon estat que no es van vendre al “Neri Market”. La paella per 130 persones ens l’ha deixat l’Associació de Comerciants Fem Raval. Els escacs gegants, altaveus i una part dels gots han estat gentilesa del Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella. D’altra banda, van sobrar unes bones racions d’arròs que hem tingut l’oportunitat d’entregar als usuaris del Centre d’Atenció Sociosanitària Sala Baluard. Els amics de Teodora, del Poblenou, ens ha deixat una magnífica gespa pel chill out. Àbac, l’empresa responsable de les extraescolars de l’escola ens ha obsequiat amb el taller de percussió i el de cuina freda, mentre que EDAMI ens ha facilitat el monitor i dinamitzador d’escacs. Per la seva banda Districte ens ha posat la neteja, taules, cadires i els contenidors de brossa (amb els impostos de tots/totes nosaltres, en definitiva) .

Estem molt contents/es de la assistència, del resultat i confiem que us animeu a engegar activitats similars, en tot cas esteu convidadíssims/es a participar en la edició següent en la mesura que us vingui de gust.

Moltes gràcies per haver-hi participat, i sinó heu pogut, us hi esperem la propera vegada!

Making of NERI MARKET per Natalia Robledo, mare del Guille.
Foto del Sergi Bernal pare de l’Ariadna i el Guillem