Noves informacions Casal d’Estiu 2020 / Nuevas informaciones Casal de Verano 2020 (Associació Esportiva Ciutat Vella)

Bon dia families,
CATALÀ
Us escric per a compartir algunes de les últimes noticies que tenim respecte als casals d’estiu 2020:
1) Ampiació periode sol.licituds d’ajut a les famílies (beques)Des de l’Ajuntament de Barcelona ens han informat que s’amplia el període de sol.licitud de beques, i aquestes es podran demanar fins el 31 de maig. Si encara no ho heu fet ho podeu fer aquí: https://ajutsbcncve2020.cat/main/index.php?lang=ca
En cas de que aquest any us trobeu en situació d’ERTEs, autònoms sense activitat, o amb dificultats econòmiques, no dubteu en fer la sol.licitud de la beca, ja que no perdeu res. 
Molt important: I us recordem que un cop feta la sol.licitud de beca ja us podeu inscriure al casal sense fer cap pagament (només adjuntant el comprovant de sol.licitu de beca), i un cop sapiguem el resultat de les beques ja acabarem de concretar quines setmanes (si cal restar alguna o no).
Aquest canvi de dates ens porta a creure que no tindrem els resultats de les beques fins mitjans de juny. Resultats que l’Ajuntament us enviarà en sms als vostres telèfons.
2) Inici del Casal d’estiu 2020
Com algunes ja sabreu s’està fent pública poc a poc algunes informacions per part de la Generalitat de Catalunya. Segons el que la Generalitat ens diu per a que els Casals d’Estiu es puguin iniciar la nostra zona haurà d’estar en fase 3. Com us podreu imaginar a Barcelona (encara estem en fase 0) estem anant una mica més lents en fer aquests avenços de fase, el que ens fa pensar que a Barcelona, tenint en compte el ritme actual, no podrem començar els casals fins al 29 de juny (2ona setmana) com a mínim. 
A mesura que vagin avançant les setmanes i les fases, us podrem anar concretant l’inici del Casal. Tant bon punt sapiguem, us anirem dient, no patiu. 
Molt important: si en el vostre cas us heu inscrit la 1era setmana (del 22 al 26 de juny). Contacteu amb mi per correu per modificar la vostra inscripció, no hi ha cap problema en fer els canvis convenients. 
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.
CASTELLANO
Os escribo para compartir algunas informaciones que nos han llegado sobre los Casales de Verano 2020:
 1) Ampiación periodo solicitud de ayuda a las familias (becas) 
Desde el Ayuntamiento de Barcelona nos han informado que se amplia el periodo de solicitud de becas, i éstas se podran pedir hasta el 31 de mayo. Si todavía no lo havéis hecho, lo podéis hacer aquí: https://ajutsbcncve2020.cat/main/index.php?lang=es
En caso de que éste año os encontréis en situación de ERTEs, cese de actividad de autónomos, o con dificultades económicas, no dudeis en hacer la solicitud de la beca, ya que no perdéis nada.
Muy importante: Os recordamos que una vez hecha la solicitud de beca, ya os podéis inscribir en el casal sin hacer ningún pago (sólo adjuntad el comprovante de solicitud de beca), y una vez sepamos el resultado de las becas, ya acabaremos de concretar cuales semanas (si hace falta restar o no).
Este cambio de fechas nos lleva a pensar que no tendremos resultados de las becas hasta mediados de junio. Resultados que el Ayuntamiento os enviará en sms a vuestros telèfonos.
.2) Inicio del Casal de verano 2020
Como algunas ya sabreis se está haciendo pública poco a poco algunas informaciones por parte de la Generalitat de Catalunya. Segun lo que la Generalitat de Catalunya nos dice para que los Casales de Verano se puedan iniciar, nuestra zona deberá estar en fase 3. Como os podéis imaginar en Barcelona (aun estamos en fase 0) estamos avanzando un poco más lentamente en estos avances de fase, lo que nos hace pensar que en Barcelona, teniendo en cuenta el ritmo actual, no podremos empezar los casales hasta el 29 de junio (2nda semana) como mínimo.
A medida que vayan avanzando las semanas y las fases, os podremos ir concretando el inicio de Casal, con más seguridad. Cuando tengamos más información, os la iremos diciendo, no sufráis.
Muy importante: si en vuestro caso os habéis inscrito la 1era semana (del 22 al 26 de junio). Contactad conmigo por correo para modificar vuestra inscripción, no hay ningún problema en hacer los cambios necesarios. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s