

El passat 9 de febrer la comissió Escola de Famílies del AFA, va facilitar la xerrada “Trucs i Consells per Planificar els Esmorzars”. La xerrada va estar organitzada per Justícia Alimentària i la Fundació adsis, en el marc del Espai Planetacció, una comunitat educativa virtual oberta per apropar la sobirania alimentària a les aules.
Desirée Ballesta, dietista i formadora alimentària, ens va parlar de com aconseguir una alimentació saludable i equilibrada i quins aliments reduir i evitar als àpats. A més vam parlem de com podem millorar els àpats amb trucs i consells.
La xerrada va seguir aquests punts, que podeu veure a la presentació:
- Una mica d’història
- Esmorzar o desdejunar
- Trenquem mites
- D’on treiem l’energia?
- Que ens dieuen que esmorzem?
- Per començar, reduïm
- Sortim de la zona de confort
- Però hi el calci?
- Passem a la pràctica
- Més enllà de l’entrepà de pernil
* Descarrega la presentació aquí
“Si el teu esmorzar no s’assembla al que es promociona en la publicitat,
és que llavors és un bon esmorzar”