Reunió AMPA gener

A partir d’ara les reunions de l’Ampa seran obertes per a totes les famílies de l’Escola. Des de l’Ampa  pensem que la vostra assistència a les reunions no només és important per a que pugueu conèixer millor quines són les accions que les mares i pares de l’escola estem impulsant per tal de millorar l’entorn educatiu dels nostres fills i filles; sinó també  per a que ens ajudeu a desenvolupar-les amb les vostres aportacions.

Us hi esperem!

DIMECRES 27 GENER 2016

LLOC: ESCOLA SFN

HORA: 19h (no hi haurà servei de guarderia)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s