First Lego League

Avui divendres a la sala Newman s’ha disputat la competició de robots MicroFLL “Trash trek” entre els equips de l’escola Roboneri 2003 de 1er d’ESO i els Robotiks 2001 de 3er d’ESO, resultant classificat l’equip Roboneri que participarà en el torneig classificatori de Barcelona.

Cal dir que els dos equips han treballat molt dur per elaborar els seus Projectes científics i crear i programar els seus propis robots. Felicitats a tots dos equips.

Us deixem unes imatges de la competició.

  • El Projecte científic

Els equips utilitzen la seva creativitat per dissenyar una solució innovadora que resolgui un problema real relacionat amb la temàtica propoRepte-3sada.

  • El Joc del robot

Els equips han de dissenyar, construir i programar robots utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS per superar una sèrie de missions de manera autònoma en un tauler de joc. Cada missió té una puntuació determinada i es tracta d’aconseguir el major nombre de punts en 2’30”.

  • Valors FLL

Mentre els equips desenvolupen el Projecte científic i el Joc del robot, integren els Valors FLL (inclusió, descobriment, coopertició, respecte, treball en equip). Són la pedra angular del programa FLL i els que el distingeixen d’altres programes del seu tipus. En adoptar aquests valors, els participants aprenen que la competència amistosa i benefici mutu no són objectius diferents, i que el respecte als altres és la base del treball en equip.

Els nostres equips de robòtica avancen en els seus projectes científics i els seus robots.

http://www.firstlegoleague.es/ca/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s