Resum de l’Assemblea AFA 11 Desembre 2019

El president de l’AFA, en Vicent Borràs, dóna la benvinguda als assistents (ben poques famílies, per cert).

Un cop aprovada l’Acta de l’Assemblea anterior, així com els comptes del curs passat i l’aprovació del pressupost d’enguany, és a dir, tota la part legal d’una assemblea, els assistents debaten altres temàtiques d’interès per les famílies i els seus infants.

Surt a debat la manca de relleu en alguna de les comissions (Festes, Escola de pares i mares, Extraescolars), o que aquestes recaiguin en una sola persona. De la comissió d’extraescolars destacaríem la dificultat de poder planificar d’una any a un altre dons les nostres criatures són molt volàtils (i algunes d’elles deixen l’activitat a mig curs reflectint així la immediatesa que a tots ens devora). L’Acollida Matinal està d’enhorabona: l’any passat es va autofinançar, però tornarem a realitzar un recordatori a les famílies d’aquest excel·lent servei familiar.  Seguirem a la Comissió de Pares i Mares que ens va engrescar amb les noves xerrades d’enguany, que oportunament rebreu la informació.  La Comissió de Festes i Gegants que fa una crida per buscar un relleu dons ja són molts anys d’organitzar sortides Felips i Felipes, i sopars de final de curs. Enguany un grup de famílies han organitzat el Neri Market, tot fent xarxa amb d’altres entitats del barri i el resultant és molt satisfactori. 

El president de l’AFA transmet als presents la preocupació de la l’escola per la disminució d’inscripcions enguany a P3, fenomen que ja venia succeïa en d’altres escoles del barri des de fa uns anys degut a l’expulsió de les famílies del barri pels preus abusius de lloguer i  la baixada de natalitat. L’escola ja s’està posant les piles i està realitzant un estudi de comunicació per apropar més la seva oferta a més famílies. Què podem fer les famílies?: si coneixem veïns, amics, coneguts que porten les seves criatures a l’escola bressol o grups de criança, dons fer-los conèixer el Projecte de SFN i els valor que transmet per engrescar a noves famílies a venir a conèixer la nostra escola, i que aquesta tingui garantida el seu futur. I parlant de futur, el patronat de l’escola, tal i com van comentar a la festa dels 60 anys de l’escola, segueix buscant un nou emplaçament al barri per poder traslladar en un horitzó no molt llunyà les aules de l’ESO.     

Seguidament s’acorda que el president de l’AFA parlarà amb la Direcció de l’escola en relació a tres punts que han sortit a debat: la possibilitat que els alumnes puguin accedir als banys de l’escola en cas d’extrema necessitat entre les 17:30 i les 18:00 mentre allarguen la seva jornada jugant a la plaça (a data 12 de desembre Direcció ha ho ha aprovat); la possibilitat que l’escola doti la seva web d’un sistema amb pasword per poder accedir a les fotografies dels alumnes de l’escola (direcció s’ha compromès a impulsar la modificació), i també es transmetrà  a l’escola el recordatori que els mestres, alguns d’ells si més no, obtinguin el títol de Primers Auxilis (direcció ens recorda que té a tres mestres formats en primers auxilis -la llei per mida d’escola diu que amb dos tenim prou- per tant anem sobrats).  

Es tanca la trobada desitjant a mares i pares de l’escola unes Bones Festes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s