Xerrada “Resolució de conflictes. Com vivíem els conflictes dins de l’àmbit familiar? Reflexionar sobre les actituds davant d’ells i les estratègies i tècniques per afrontar-ho.”

L’escola de famílies torna a la seva activitat normal!

Sembla que la situació covid ens dóna un respir, i és per això que volem aprofitar-ho per tornar a emprendre les xerrades de l’Escola de famílies.
Ho farem de manera presencial, amb mascareta, a la sala Newton, dijous 3 de març a les 17:30h.

La xerrada serà  “Resolució de conflictes. Com vivíem els conflictes dins de l’àmbit familiar? Reflexionar sobre les actituds davant d’ells i les estratègies i tècniques per afrontar-ho.” 
A càrrec de Roger Llopart i Alari, Doctor en Educació i Societat per a la Universitat de Barcelona, Diplomat en Educació Social (URL), Llicenciat en Pedagogia, Màster en Intervencions Socials i Educatives (UB) i Tècnic en Animació sociocultural, col·laborador als Matins de Ràdio4 (RNE) i pare de dues criatures.

Tenim moltes ganes de recuperar el calor de l’escola de famílies, aprenent i compartint com acompanyem els infants en el procés vital.

Comptarem amb servei de canguratge, encara que cal tenir en compte que serà obligatori l’ús de mascareta durant tota l’estona.

Us esperem ben aviat!

Un pensament sobre “Xerrada “Resolució de conflictes. Com vivíem els conflictes dins de l’àmbit familiar? Reflexionar sobre les actituds davant d’ells i les estratègies i tècniques per afrontar-ho.”

  1. belleville@posteo.de diu:

    Hola,

    Es muy interesante, gracias por organizarlo. ¿será 100% en catalán o puede haber una breve explicación en castellano también? Puedo leer el catalán pero no puedo seguir cuando se habla.

    Un saludo, Ulrich Schröder ?

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s