Declaració institucional a l’Ajuntament de Barcelona: Salvem SFN, defensem el BarriSegueixen les accions reivindicatives, tal i com es va demanar en l’última reunió de l’AFA, s’ha fet arribar una declaració institucional a l’Ajuntament de Barcelona que havia ser portada al Plenari Municipal d’aquest divendres 28, on hi assistiria una representació de l’Escola.

La Declaració Institucional havia de ser presentada pel grup municipal d’ERC i comptava amb el suport de tots els grups municipals del consistori, BcnenComú, PSC, Junts, Cs, PP, excepte el grup de Valents, que s’ha negat a signar-la,  cosa que ha fet que la iniciativa no prosperi i no pugui ser llegida en el plenari municipal.

Tot i això una representació de l’Escola, com a reconeixement a tots els grups signants anirà a l’Ajuntament a llegir la Declaració institucional abans de començar el ple i ho traslladarà als mitjans

La Declaració institucional demanava que l’Ajuntament de Barcelona manifesti el seu suport a:

PRIMER. El projecte educatiu que desenvolupa l’Escola de Sant Felip Neri

SEGON. El reconeixement a la funció social que porta a terme l’Escola a dins del barri Gòtic com a element de cohesió i de construcció de relacions comunitàries i veïnals.

TERCER. Garantir el dret a l’educació dels infants del Gòtic.

QUART. Reconèixer la Plaça Sant Felip Neri com a espai històric singular lligat als infants i a l’Escola, i treballar perquè així continuï.

CINQUÈ. Realitzar totes les accions necessàries per tal d’aconseguir garantir el pas de l’Escola Sant Felip Neri a la xarxa pública i mantenir els espais que actualment ocupa  l’Escola a la plaça Sant Felip Neri.

El suport rebut per una majoria amplia dels grups municipals del consistori barceloní a aquesta declaració institucional, ens mostra que la nostra lluita i necessitat és reconeguda políticament i a la vegada referma el compromís i la voluntat dels signants envers la nostra reclamació.

Seguirem lluitant fins aconseguir-ho!

Salvem SFN,

Defensem el Barri

RECULL DE PREMSA

Europa Press. El Ayuntamiento de Barcelona respalda el paso de la Escola Sant Felip Neri a la red pública

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s