Fem arribar la nostra veu a la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri

En el segon dimarts de mobilitzacions ja s’han interessat per les nostres reivindicacions BTV, TV3, El Periódico, Nació Digital i La Vanguardia. Aquest ressò mediàtic és imprescindible i, com a exemple, després de mesos de silenci per part dels Felipons han donat una resposta oficial a la proposta del Consorci d’Educació; tot i la seva negativa a llogar els espais del convent, la Congregació s’ha mostrat d’acord en negociar per la resta dels espais, un pas imprescindible per a poder assolir un acord satisfactori.

Malgrat tot, no n’hi ha prou. 💪🏻

Necessitem fer arribar la nostra veu a la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri i ho farem per carta, AMB MOLTES CARTES.

Per aquest motiu, hem redactat un model de carta i hem fet còpies en català, castellà i italià perquè totes les famílies de l’escola puguin enviar-les a les seus de Barcelona, Sevilla (seu de la congregació a Espanya) i Roma (seu central de la congregació).

A partir del dia 17 d’octubre, i durant dues setmanes, l’AFA posarà una paradeta a l’hora de l’entrada i a l’hora de la sortida els dilluns, dimecres i divendres. En aquesta parada hi haurà les cartes perquè pugueu signar-les i els sobres perquè els ompliu amb el remitent de cada família (molt important perquè vegin el nombre de famílies). En les mateixes cartes podeu incloure un dibuix fet pels vostres fills a casa per tal de personalitzar-les. Un cop tinguem totes les cartes a punt, les enviarem.

A les famílies de secundària  us farem arribar les còpies de les cartes i els sobres a través dels vostres fills i filles i els hi haureu de tornar signades i amb el remitent. Els delegats de cada classe recolliran les cartes signades per enviar-les totes juntes.

Addicionalment, a la paradeta, hi haurà una guardiola per contribuir en el finançament d’aquesta acció, ja que enviar una carta a Barcelona i Sevilla té un cost de 0,75 € i a Roma 1,65 €. La vostra ajuda és imprescindible, totes les contribucions sumen! 💥

🔴🔵🟢

Salvem SFN,

Defensem el barri!

* Vegeu aquí la carta que s’enviarà a la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri

Un pensament sobre “Fem arribar la nostra veu a la Congregació de l’Oratori de Sant Felip Neri

 1. Ulrich Schroeder diu:

  Muchas gracias por esta iniciativa. No entiendo el 100 % del texto, así que disculpe si estoy sugiriendo cosas que ya mencionó:

  Les pediría a todos que sean muy educados POR salvar nuestra escuela, pero no EN CONTRA de los filipones o de la iglesia.

  No entendí si solo firmamos nuestra carta o si podemos escribir nuestra propia carta basándonos en su modelo pero con nuestras propias palabras. Cuantas más cartas personales tengamos creo que mejor porque se nota que vienen de individuos.

  Le pediría a la gente que escribiera cartas individuales a los Filipons en Sevilla, Barcelona, Roma pero también DIRECTAMENTE AL PAPA en el Vatican (pero especialmente aquí no contra los Filipons sino por nuestra escuela). Por lo que leí en la prensa, es una persona muy abierta y podría apoyar nuestra causa.

  Entonces, en mi opinión, la mejor opción sería si escribimos cuatro cartas individuales con dibujos de niños a las tres oficinas de Filipons y una directamente al Papa en el Vaticano.

  Otra cosa importante es que se lo presentemos de una manera muy positiva a nuestros hijos para no darles la impresión de que su escuela va a cerrar.

  Muchas gracias por ayudar a salvar nuestra escuela !

  Ulrich Schröder

  >

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s