[13 DESEMBRE, 19H] ASSEMBLEA ORDINÀRIA AFA SFN

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) us convida a l’assemblea ordinària el dimarts 13 de desembre a les 19 h a la Sala Newman, de l’escola Sant Felip Neri.

La participació de totes les famílies a aquesta assemblea és molt important, tant si és el primer any que forma part de l’escola, com si ja fa uns quants anys. En aquesta reunió s’informarà i debatrà temes clau per al bon desenvolupament de l’escola i l’educació dels nostres fills.

Al començament de la reunió de l’Assemblea General es llegirà, si així s’escau, l’Acta de l’Assemblea Ordinària anterior (16 desembre de 2021) a fi que s’aprovi o s’esmeni.  Aquí podeu veure-la i descarregar-la per a la revisió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s